آسان بار

آسان بار پل ارتباطی شرکت‌های حمل‌و‌نقل و رانندگان

آسان بار

آسان بار پل ارتباطی شرکت‌های حمل‌و‌نقل و رانندگان

5 موردی که باید در مورد کامیون‌های دیزل بدانید

5 موردی که باید در مورد کامیون‌های دیزل بدانید

امروزه خودروهای دیزلی مدرن در تلاش هستند تا جای خودروهای بنزینی که سالیان سال است در دنیا طراحی و تولید می شوند را بگیرند. اما اینکه موفق می شوند یا خیر در بحث ما نمی گنجد. ما در اینجا می خواهیم به 5 مساله اشاره کنیم که شاید در مورد خودروهای دیزل نمی دانید.

 

5 موردی که باید در مورد کامیون‌های دیزل بدانید

1. در بزرگراه ها بازدهی بالا و مصرف سوخت بسیار پایین دارند 

دلیل شهرت آنها همین مصرف پایین است. این خودروها در بزرگراه بدون اینکه گردش موتور زیاد شود یا به آن فشار بیاید، قدرت و گشتاور بالایی تولید می کنند.

 

2. سوخت ماشین های دیزل گران تر است

در برخی از کشورها استفاده از خودروهای دیزل از نقطه نظر اقتصادی مشکل و محدودیتی ندارد. مثلا در برخی از کشورهای اروپایی و کشورهایی مثل هند، گازوئیل بسیار ارزان تر از بنزین است. اما در کشورهای دیگر مثل آمریکا این خودروها هزینه بیشتری دارند که این موضوع به دلایل زیر است:

الف- تقاضای بالا و عرضه ی کم: در وسایل نقلیه، تولید دیزل هایی با گوگرد و آلودگی کمتر، بسیار گران است و باعث بالا رفتن قیمت آنها می شود.
ب- به طور کلی در آمریکا، مالیات خودروهای دیزل4/24 سنت برای هر گالون است که حدود 6 سنت گران تر از بنزین است.

 

*سهمیه بندی گازوئیل و بنزین، برای مطالعه کامل مقاله کلیک کنید

 

5 موردی که باید در مورد کامیون‌های دیزل بدانید

3.خودروهای دیزلی بسیار گران هستند

به این دلیل که دیزل های، مدرن موتور پیچیده تر از خودروهای بنزینی دارند و لوله اگزوز آنها نیز به روشی متفاوت تمیز می شود.

 

4. ماشین دیزل بو دارد

این مساله ای است که شاید ندانید شاید هم چون در خودروهای دیزلی مدرن بهبود یافته است، اثری از آن نمی بینید. برخلاف بنزین که خیلی سریع در هوا تبخیر می شود، گازوئیل برای مدت بیشتری باقی می ماند. دیزل بوی نامطبوعی هم دارد به همین دلیل است که بسیاری از پمپ های گازوئیل با مواد مختلفی پوشانده می شوند.
بسیاری از پمپ های گازوئیل در اروپا دستکش های یکبار مصرف دارند تا دست راننده هنگام سوخت زدن بو نگیرد.

 

5 موردی که باید در مورد کامیون‌های دیزل بدانید

5. پیش از خرید حساب و کتاب کنید

همچون دیگر خریدهای خود باید پیش از خرید خودروهای دیزل، حساب و کتاب سرانگشتی در مورد هزینه های آن داشته باشید. از نظر برخی خریداران تهیه این ماشین ها مشکلی ندارد اما نباید تصور کنید هزینه سوخت شما کمتر از بنزین می شود. اگر این نوع خودرو را برای مسافت های طولانی و جاده های باز می خواهید شاید به صرفه باشد. اما اگر قرار است هر روز پشت ترافیک های سنگین داخل شهر فقط چند کیلومتر را طی کنید، این نوع خودرو به هیچ وجه مناسب و به صرفه نیست.

 


منبع: آسان‌بار

شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد

شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگری رانندگان ناوگان جاده‌ای حمل کالای کشور در واکنش به اعتراض برخی از رانندگان در عدم شارژ سوخت ماهیانه کامیون‌هایشان، گفت: شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد صورت می‌گیرد

ناجی سلامی اظهار کرد: براساس مصوبات، سهمیه سوخت ناوگان حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری براساس اسناد حمل از جمله صورت وضعیت مسافربری، بارنامه و بارنامه بین‌المللی یا همان CMR در نظر گرفته و در کارت‌های سوخت شارژ می‌شوند.

وی در ادامه با بیان این نکته که هر راننده باید دارای دو شرط به منظور شارژ کارت‌سوخت در یک ماه باشد، افزود: هر خودرو سنگین برای این‌که مشمول شارژ کارت‌سوخت شود باید 7 هزار کیلومتر پیمایش و یا 18 بارنامه در اختیار داشته باشد. در غیر این‌صورت اعتراض پذیرفته نخواهد بود.

 

 

شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد

 

شروط شارژ مجدد کارت سوخت در یک ماه:

  1. پیمودن 7 هزار کیلومتر
  2. در اختیار داشتن 18 بارنامه

وی تاکید کرد: رانندگان باید اطلاعات مندرج در بارنامه، صورت وضعیت و بارنامه بین‌المللی خود را به دقت کنترل کنند، هم‌چنین اطلاعات کارت خودرو خود یا همان VIN که شماره شناسایی خودروست را در سامانه کارت هوشمند ناوگان بروز رسانی کنند تا در زمینه اختصاص یافتن سهمیه سوخت به آنان با مشکلی مواجه نشوند.

 

شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد

 

ماهیت سهمیه بندی گازوئیل با بنزین متفاوت است 

سلامی با تاکید بر این مهم که ماهیت سهمیه‌بندی گازوئیل با بنزین متفاوت است، یادآور شد: درباره سهمیه‌بندی بنزین کاهش مصرف سوخت ملاک است اما درباره سهمیه‌بندی گازوئیل درست مصرف کردن مدنظر قرار دارد.

*افزایش قیمت سود چه سود و زیانی دارد؟ بخوانید

 

شارژ کارت سوخت کامیون‌ها براساس پیمایش استاندارد

 

 

سهمیه پایه در پایان هر ماه باطل می‌شود

به گفته این مقام مسئول، سهمیه پایه در پایان هر ماه باطل می شود اما سهمیه عملکردی به ماه بعد منتقل خواهد شد علاوه بر آن‌که فاصله 15 روزه واریز سهمیه‌های پایه در هر ماه بعد از 2 تا3 ماه که طرح اجرا شد به مرور کاهش خواهد یافت و روزانه می‌شود.

*برای پایین آوردن میزان مصرف سوخت در زمستان این مقاله را بخوانید

 


منبع : آسان بار